Themafeest Mexico – De leukste Mexicaanse feestje!

Mexicaanse themafeest

Muziek is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een themafeest, en niets brengt de Mexicaanse sfeer beter over dan traditionele mariachi- of salsa-muziek. Huur een live-band in of maak je eigen afspeellijst met bekende nummers zoals "La Bamba", "Cielito Lindo" of "Guantanamera" en laat je gasten dansen op de Latijns-Amerikaanse ritmes.

En wat is een feest zonder lekker eten en drinken? Serveer traditionele Mexicaanse hapjes zoals nacho's met guacamole en salsa, quesadilla's, taco's en burrito's, en maak een kleurrijke margarita-bar om je gasten te voorzien van verfrissende drankjes. Vergeet ook niet om de tafeldecoraties aan te passen aan het thema met kleurrijke tafelkleden, sombrero's en Mexicaanse vlaggen.

Voor entertainment kun je overwegen om een piñata op te hangen, een Mexicaans spel waarbij kinderen en volwassenen geblinddoekt slaan op een papieren mache dier gevuld met snoep of kleine cadeautjes. Een andere leuke activiteit is het organiseren van een Mexicaanse danswedstrijd of een wedstrijd om de beste tequila-cocktail te maken.

En vergeet niet om je gasten te vragen om zich te kleden in Mexicaanse stijl! Van poncho's tot sombrero's en kleurrijke rokken, er zijn genoeg opties om uit te kiezen.

Dus, amigo's, laat het feest beginnen! Viva Mexico!

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).